Vihrea-parsa-grillissa

Saaristossa maistuu kevät – tervetuloa varhaisperunan ja parsan teemaviikoille!

Merellisissä maisemissa herkutellaan neljän ruokalajin menulla, jonka keskipisteenä ovat Järvenkylän maatilan parsa ja Merimaskussa puhtaasti kasvanut Frex-varhaisperuna.

Annosten sydän asustaa laadukkaissa raaka-aineissa. Parsa on parhaimmillaan, kun se käytetään heti. Frex-varhaisperunamme puolestaan on tuotettu perinteisellä menetelmällä puhtaassa, vähäsuolaisessa maassa, jossa perunaan kehittyy hienostunut makeus.

Särkänlinna varhaisperuna ja parsamenu
17-28.5 – 77 €

Perunaröstiä, katkarapua ja karhunlaukkaa

Haudutettua valkoista parsaa, uppomunaa ja pekoni-hollandaise

Lämminsavustettua lohta, korvasieniä ja vihreää parsaa

Crème brûlée & perunajäätelöä