
Saaristossa maistuu kevät – tervetuloa varhaisperunan ja parsan teemaviikoille!
Merellisissä maisemissa herkutellaan neljän ruokalajin menulla, jonka keskipisteenä ovat Järvenkylän maatilan parsa ja Merimaskussa puhtaasti kasvanut Frex-varhaisperuna.
Annosten sydän asustaa laadukkaissa raaka-aineissa. Parsa on parhaimmillaan, kun se käytetään heti. Frex-varhaisperunamme puolestaan on tuotettu perinteisellä menetelmällä puhtaassa, vähäsuolaisessa maassa, jossa perunaan kehittyy hienostunut makeus.
Särkänlinna varhaisperuna ja parsamenu
17-28.5 – 77 €
Perunaröstiä, katkarapua ja karhunlaukkaa
Haudutettua valkoista parsaa, uppomunaa ja pekoni-hollandaise
Lämminsavustettua lohta, korvasieniä ja vihreää parsaa
Crème brûlée & perunajäätelöä