sarkanlinna-pipersali

JUHLAT SÄRKÄNLINNASSA

Historiallisessa saarilinnakkeessa sijaitsevassa Ravintola Särkänlinnassa vietät merellisessä miljöössä ikimuistoiset häät, rapujuhlat tai muut kesäiset tilaisuudet. Linnanpiha sekä ravintolasalit mahdollistavat juhlien eri vaiheiden toteuttamisen sujuvasti, ilman pitkiä siirtymisiä. Särkänlinnan ravintolasalit on myös mahdollista varata yksittäin.

RAVINTOLASALI

Ravintolasalin kalteva lattia, paksut tiiliseinät, kapeat portaat ohi linnoituksen pienien sivuhuoneiden sekä esteettömät näkymät linnoituksen valleille ja merelle vievät ajatukset pois kaupungin hälinästä. Särkänlinnan ravintolasalissa juhlii jopa 120 henkilöä yhdessä pitkässä pöydässä tai pienemmissä 8-10 henkilön pöydissä.

PIPER-SALI

Juhlien pitopaikaksi voi valita myös Piper-salin, jossa pöydän antimista voi nauttia samalla kun seuraa ohi kulkevia veneitä linnakkeen vanhoista ampuma-aukoista. Piper-salissa juhlimaan mahtuu maksimissaan 80 henkilöä. Piperin sisäänkäynti sijaitsee Linnanpihan puolella. Tila soveltuu erinomaisesti yksityisiin juhliin tai jatkoille kera bändin tai dj:n. Piperissä on oma kiinteä baari.

LINNANPIHA

Aperitiivit tai cocktailit on mahdollista nauttia linnanpihalla auringon loisteesta nauttien. Linnanpiha on myös mieleenpainuvien grillijuhlien pitopaikka.

TILOJEN KAPASITEETIT

Istuva tilaisuus 

Ravintolasali 120
Kabinetti 30
Piper-sali  80

Cocktail-tilaisuus

Ravintolasali 180
Piper-sali  120
Linnanpiha 300